EQUIPMENTCOACH

Jag är utbildad till oberoende sadelutprovare vid UPH i Backome. Detta innebär att jag är utbildad helt oberoende av de olika sadeltillverkarnas inverkan och märkesreglerande tänk. Det är viktigt för mig att jobba utifrån hästens och ryttarens förutsättningar i första hand, inte utifrån ett speciellt märke eller material. Hos mig är både ryttaren och hästen i stort fokus. Bärighet och god rygghälsa hos hästen, tillsammans med en ryttare som med sin sadel hamnar i bra balans i en avslappnad lodrät sits. Jag utför sitsanalys och hjälper gärna ryttare med avsutten träning för att uppnå maximal kroppskontroll och rörlighet.

I ryggen har jag en utbildning med bred kunskap i hästen anatomi, osteologi och myoloigi, samt hästens tandhälsa. Du kan komma till mig och få hjälp med utprovning och tillpassning av det mesta inom utrustning. Träns och bett är ett brett ämne och möjligheterna är många, det uppkommer många frågor och det är inte alltid lätt att hitta rätt. Tveka inte att höra av dig med dina frågor!


Utöver utrustningsbiten är jag i full gång med min utbildning till Equiopat. Vilket innebär att jag på sikt kan ta emot fler hästar för rehabilitering och friskvård. Jag jobbar med massage och kommer framåt att behandla med elektroterapi, ljusterapi, stötvåg EWST och shockwave ESWT.
SADELUTPROVNING

Behöver du hjälp med sadelutprovning och vill kolla din befintliga sadel är du varmt välkommen att höra av dig. Fram till årsskiftet kommer jag erbjuda kostnadsfri utprovning av sadel och övrig utrustning när du kommer till vår anläggning. Här finns goda möjligheter till ridning både i ridhus och ute.

Jag kör även ut på provningar, men då tillkommer en kostnad. Samla gärna ihop några stycken!!

Jag arbetar mestadels med begagnade sadlar. Just nu har jag väldigt blandat med sadlar från Equipe, Prestige, CWD, Antares, Lippo, Pessoa med fler


Uppdaterar med bilder och info här på sidan så ofta jag hinner, men tveka inte att höra av dig om du söker ngt speciellt.


Boka din provning på förfrågan nedan!