HÄSTAR FÖR UTBILDNING

Behöver du hjälp med utbildning av din ponny/häst, tveka inte att höra av dig.

För tillfället har vi plats för C/D ponnys och hjälper till med både tävling ovh försäljning.

Vill du veta mer kontakta oss via mail eller samtal +46702074700

SÅLD Cuthalion ”Liten” SÅLD

Valack född 2008 e: Cumano u: Classic Lady 

Den enda svenskfödda avkomman efter Cumano. 

En stor häst med otroligt mycket personlighet och egna påhitt, han kommer alltid ha en stor plats i våra hjärtan. Han hoppar med lätthet, men med mycket blod, egen vilja och med sina 177 i manken är han inte helt enkel…

Idag har Liten sadlat om och är numera voltigehäst tillsammans med sin nya ägare.


Krusmynta "Krussan"

Sto född 2017 e: Kannatol-Last Man Standing

Krusmynta är en härlig tillgiven häst som är precis i början av sin utbildning. Kort efter att hon kommit till oss råkade hon ut för en olycka i hagen, så allt har fått ta sin lilla tid.Tynagh Felim ”Felim” SÅLD

Sto född 2011 e: Womanizer ee:Heartbreaker

Irländsk import som kom till oss mars 2018. En trevlig och nyfiken individ som kommer göra sig fint på tävlingsbanorna framöver. Behöver stärkas i markjobbet, men hoppar som en katt.


Eirian Breeze ”Bräsan” SÅLD

Ponny sto kat C född 2007 e: Lord ArimisRW 76

Stallets prinsessa, söt som socker. Tävlat  MSV med placeringar och inköpt för att ge Nova en bra start på sin tävlingskarriär. 


SÅLD Himlabackens Design ”Dessie” SÅLD

Ponny sto kat B född 2007 e: Tyreos Storm Buster Lic u: Särkens Clara

En Welsh av den något grövre modellen som är en riktig rallyponny. Älskar att hoppa och fullständigt flyger över hinderna, tävlad upp till MSV. Detta är Stellas älskade lilla Dessie. Zimzalabim ”Bim” SÅLD

Ponny valack kat D född 2012 e: Hagens Zephyr RC 93 ue: Dale Haze RC 57

Svenskfödd Connemara som kom till oss oktober 2017 för att utbildas och säljas till lämplig ponnyfamilj.  Bim är en väldigt trevlig ponny som Nova tävlar. Han har startat LA som 7:åring och vi kommer satsa hela vägen med honom under 2020.


- SÅLD Fredriksdals Beatrize ”Bea” SÅLD -

Ponny sto kat D född 2015 e: Cartier RP 164 ue: Vitluvens Curbitz RP 119. En söt liten tjej med mycket karaktär som vi började rida in hösten 2017. Kommer visas nu som treåring och eventuellt säljas efter det. 


Fredrikdals Nanzy ”Nanzy”

Ponny sto kat D född 2016 e: Vitluvens Curbitz RP 164 u: Nakita DE. Vårt härliga lilla busfrö med sina långa ben och busiga upptåg. En ponny som det ska bli mycket roligt att forma för att kunna bli tjejernas framtida tävlingsponny. Spännande!!